Με επιτυχία η γιορτή των πολυτέκνων στις 2 Νοεμβρίου στο Ασήμι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου αρχιερατική λειτουργία στο Ασήμι του Δήμου Κόφινα και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριου, με αφορμή τη γιορτή των Αγιών Τερεντίου και Νεονίλλης, προστατών των πολυτέκνων.
Στη θεία λειτουργία παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ.Στρατάκης Μανόλης και κ.Μπαντουβάς Κώστας, ο Δήμαρχος Κόφινα κ.Χατζάκης Γιάννης, η αντιδήμαρχος και υπέυθυνη Πολιτισμού του Δήμου Κόφινα κα Σφακιανάκη Μαρία, η εκπρόσωπος της Νομάρχου Ηρακλείου, αντινομάρχης κ.Δασκαλάκη Πόπη, εκπρόσωποι φορέων καθώς και πλήθος πολυτέκνων, μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ.Γιώργος Παρασύρης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι αλλά και στα δίκαια αιτήματά τους για μια καλύτερη ζωή.
Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το Σύλλογο στον Δήμαρχο Κόφινα κ.Χατζάκη προς τιμήν των πολυτέκνων της περιοχής.
Το Διοικητικό Συμβουλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων, τέλος, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κόφινα, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η γιορτή της ημέρας των πολυτέκνων, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ του Δήμου, όπου και δόθηκε μικρή δεξίωση προς τιμήν των προσκεκλημένων.


Από το ΔΣ του
Συλλόγου Πολυτέκνων
Νομού Ηρακλείου